Lezers Feedback

Ik ben altijd heel dankbaar als lezers feedback geven. Dit deel ik dan ook graag met jullie. Een dikke merci aan alle lezers die de moeite hiervoor namen. Een greep uit jullie talrijke reacties:

“Heel spannend en dingen die ik niet zag aankomen. Het verhaal werd heel goed opgebouwd en ik vond het ook heel origineel dat de moordenaar ook zelf stukjes vertelde in het boek.”

Yoni V.

Ik ben helemaal geen sneeuw liefhebber, en zou hoogstwaarschijnlijk mijn benen breken als ik ooit op skilatten ga staan. Maar na het lezen van dit verhaal kreeg ik gelijk zin om op Ski vakantie te gaan!

Ila D.

“De auteur weet de spanning op te drijven, die ze afwisselt met een gedetailleerde omschrijving van het skigebied Les Portes du Soleil. Door deze beeldende omschrijvingen voel je enerzijds de auteur haar liefde voor de sneeuw en de bergen en krijgen de gebeurtenissen anderzijds, ondanks dat het fictie is, een levendig karakter alsof je ter plaatse aanwezig bent.”

Saskia L.

“Dit is de eerste keer dat ik zo snel een boek heb uitgelezen šŸ™‚ Hij leest heel vlot en is naar mijn mening heel goed. Veel verschillende emoties zoals medeleven, verbazing, vreugde, teleurstelling… zijn naar boven gekomen.”

Yanis V.

“Ik heb het gisterenavond opgepakt en heb het niet meer losgelaten, in Ć©Ć©n ruk uitgelezen. Wel, even pauze om te koken en eten maar zelfs dan was ik me aan het afvragen hoe het met Kate, Tristan en de rest van hun bende gaat. En nu, terwijl ik dit schrijf, wil ik het terug opnemen en herlezen.”

Marjolein C.

“Een straf debuut waarmee Vivian zich gerust mag meten bij gerenomeerde thriller-auteurs. Persoonlijk vind ik dat het verhaal een groot Agatha Christie gehalte heeft, Ć©Ć©n van mijn persoonlijke favorieten in dit genre.”

Erik P.

“Totaal geen lezer, haat het zelfs een beetje, maar… begonnen en niet kunnen stoppen. Het leest heel vlot en knap beschreven, mooie schrijfstijl. Heb ervan genoten. *** Het ging over skiĆ«n, altijd leuk. Ken de Muur, ook eens op mijn buik naar beneden gegaan, alle toch een stuk, na de eerste bocht die ik maakte… 21 jaar geleden.”

Tom V.

“Van mij zou het mee in mijn koffer mogen (of het vervolg). Als je me echt doorvraagt zou ik de stem van de moordenaar nog meer aan het woord laten en uitdiepen want dat vond ik wel interessant en sterk.”

Marina S.

“De dialogen sluiten meer aan bij een jonger lezerspubliek, maar de opgebouwde spanning neemt je zo mee dat je het boek in een ruk wil uitlezen. Het plot is verrassend en mooi uitgeschreven. Een dikke pluim voor dit mooie debuut dat de prachtige omslag alle eer aan doet.”

Chris D.

“De vraag is of het wel een goed idee is om met jou gaan te wandelen. Ik ben in de helft van je spannend en vlot geschreven boek. Maar de proloog doet me toch twijfelen. Grapje natuurlijk. *** Na meer dan anderhalf jaar niet te hebben gelezen, is jouw boek in drie dagen uit. Dit wilt iets zeggen. Hoedje af. Mooi verhaal, de karakters komen uit de verf door hun dialogen en attitudes, en je verhaal is plausibel. Ergens meer een roman (leuke opbouw) dan een politieverhaal. Maar een succes waard.”

Marc P.

“Op de camping de tijd genomen om IJSKOUD VERMOORD te lezen. Een boek naar mijn hart. Al lezende maar gissen naar wie is of zijn de dader(s). Tot aan het einde toe heel spannend.”

Lonneke V.

“Dank je wel voor zoveel uren griezelen en gruwelen. Prachtig boek heb je geschreven zeg! Wat een leuke fantasieĆ«n heb jij toch! En zo leuk dat je dat zo kan verwoorden. Ook het soort humor is naar mijn tand. Voor mij was het ook best nostalgie om nog eens over Avoriaz en Les Portes du Soleil te lezen. Ik ging er 25 jaar geleden skiĆ«n. Good memories.”

Chris K.

“Proficiat! Een boek schrijven dat zowel door iemand van 13 als 72 onmiddellijk wordt uitgelezen. Mijn middelste dochter is het nu aan het lezen en dan is het aan mij. Ik kijk er alvast naar uit.”

Eline P.

‘Ik kon me net beheersen om niet luidop ‘OHNEE’ te roepen op het einde. .. Ik vond het boek geweldig, romantisch, ook met grappige stukken en vooral spannend van het begin tot einde!”

Elke B.

Ik ben heel dankbaar voor de mooie recensie van vrouwenthrillers. Lees de volledige recensie hier:

https://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=boekopisbn&isbn=9781913980290

Trailer van IJSKOUD VERMOORD: